Helaas is onze website en de inhoud ervan zeer gedateerd (2014). Een gloednieuwe website is in de maak en zal binnenkort online komen.

Ark van Noach

De gedateerde website van restaurant Ark van Noach was toe aan vernieuwing. Omdat zij zo af en toe wijzigingnen willen aanbrengen aan de website was er ook vraag naar een CMS.

Restaurant Ark van Noach in Arnhem bestaat inmiddels al bijna 20 jaar. Begin 2002 hebben zij een website laten maken die toentertijd voldeed. Inmiddels zitten we in 2013 en is er zeer veel veranderd op het gebied van internet en websites. Daarom heeft Ark van Noach bij Ilerimedia aan de deur geklopt, met de vraag of we hen konden begeleiden bij een nieuwe website.

Het project

De gerechten van Ark van Noach veranderen continu, daarom is het belangrijk dat zij zelf gerechten kunnen toevoegen, bewerken en verwijderen. Een reservering maken was alleen mogelijk via de telefoon. Bezoekers van de website moesten gemakkelijk reserveringen kunnen maken. De warme sfeer van het restaurant wilden zij ook graag op de website terugzien en ook moest het mogelijk zijn om foto’s te uploaden in een gallerij.

Wat wij hebben gedaan

Als eerste hebben wij een back-up gemaakt van de oude website. Deze hebben wij vervolgens vervangen door een website met een CMS. Met het CMS kunnen zij nieuwe gerechten toevoegen, bewerken en verwijderen. Ook is er een optie om afbeeldingen per gerecht te plaatsen. De bezoekers van de website kunnen voortaan via de website een reservering maken met de wensen.

Onze zeer gedateerde website uit 2002 was toe aan vervanging. Ilerimedia heeft ons geholpen met het vernieuwen van onze website. We krijgen alleen maar positieve reacties van onze klanten.

Edde Beytut, Ark van Noach