Helaas is onze website en de inhoud ervan zeer gedateerd (2014). Een gloednieuwe website is in de maak en zal binnenkort online komen.

Atas Nederland

De afgelopen jaren is Atas geleidelijk aan steeds groter geworden. Dankzij deze groei hebben zij ook de Nederlandse markt kunnen betreden. Via de webshop leveren zij de producten voortaan ook in Nederland.

Atas is een italiaans bedrijf dat is gespecialiseerd in carclean en industriële reinigingsproducten en bestaat inmiddels al 45 jaar. Vanaf begin 2011 hebben zij de Nederlandse markt betreden. In de Nederlandse markt wilden zij ook producten via het internet leveren. Hierbij hebben ze ons gevraagd om hen te begeleiden.

Het project

Atas Nederland heeft een groot aantal producten die zij overzichtelijk in een webwinkel willen tonen. Hiervoor is een project opgezet waarbij wij een webwinkel op maat hebben ontwikkeld met een zelf gebouwde CMS. De bezoekers van de webwinkel moeten met hun voorkeursbetaalwijze kunnen betalen.

Wat wij hebben gedaan

Op basis van de wensen van Atas hebben wij een ontwerp gemaakt voor de website dat goed past bij de doelgroep en gerealiseerd. De bezoekers van de webwinkel kunnen producten in hun winkelwagen plaatsen en vervolgens bestellen. De bestelling kan betaald worden via iDeal. Omdat Atas Nederland geen kennis heeft van code hebben wij een gebruiksvriendelijke CMS ontwikkeld en gekoppeld aan de webwinkel. Met het CMS is het volgende mogelijk:

  • Statistieken bekijken
  • Producten toevoegen/bewerken/verwijderen
  • Video’s toevoegen aan producten
  • Voorraadbeheer
  • Bestellingen inzien
  • Etc.

De bezoekers kunnen een account aanmaken en de status van de bestelling bijhouden. Er worden automatisch e-mails verstuurd bij de plaatsing en statuswijziging van een bestelling naar de klant en de webwinkelbeheerder.

Ideale oplossing waarbij wij op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten op de webwinkel.

Durmus Kilicdere, Atas Nederland