Helaas is onze website en de inhoud ervan zeer gedateerd (2014). Een gloednieuwe website is in de maak en zal binnenkort online komen.

Nederlandse Edelmetaal Handel

Nederlandse edelmetaal Handel heeft filialen in verschillende grote steden. In deze filialen kopen zij edelmetalen in.

De verschillende filialen verwerken de orders eenmaal aan het einde van de middag voor sluitingstijd. Hierdoor is niet realtime te zien hoe de filialen presteren en kan er niet direct ingespeeld worden.

Het project

De hoofdvestiging wil realtime kunnen zien hoe de filialen presteren en kunnen bijspringen waar het nodig is. Hiervoor wilden zij graag een oplossing hebben waarbij het ook als een kassa functioneert. Alle filialen moeten kunnen inloggen, inkoop van edelmetalen kunnen registreren en er moeten automatisch facturen gemaakt en uitgeprint kunnen worden. De hoofdvestiging moet een overzicht hebben van alle verwerkte orders per filiaal en per dag, week, maand of jaar.

Wat wij hebben gedaan

Op basis van de vraag hebben wij de webapplicatie gerealiseerd. Er is een CMS op maat gebouwd voor de hoofdvestiging waarbij ze alle gegevens van verschillende filialen realtime kunnen bijhouden. Ook gegevens uit het verleden kunnen worden bekeken. Omdat de edelmetaal prijzen meerdere keren per dag gewijzigd worden moest dit ook mogelijk zijn in de webapplicatie. Er kunnen edelmetalen toegevoegd, bewerkt en verwijderd worden. De gehele webapplicatie is opgezet in een beveiligde omgeving en kan niet benaderd worden. Om toch een kleine indruk te kunnen geven van de webapplicatie hebben we bovenaan een aantal afbeeldingen toegevoegd.