Helaas is onze website en de inhoud ervan zeer gedateerd (2014). Een gloednieuwe website is in de maak en zal binnenkort online komen.

PromoPak

Promopak is gespecialiseerd in het leveren van verpakkingsmaterialen.

Promopak Verpakkingsgroep levert al geruime tijd verpakkingsmaterialen en verzorgt het verpakkingsproces voor verschillende sectoren zoals de voedselsector.

Het project

Promopak had nog geen zakelijke website die als visitekaart diende. Daarom hebben zij ons hiervoor ingeschakeld. Als professioneel bedrijf is het bijna ondenkbaar om tegenwoordig geen website te hebben. De website van Promopak moet de bezoekers kennis laten maken met het bedrijf en de producten en diensten die zij leveren tonen. De website moet uiteindelijk leiden tot nieuwe klanten.

Wat wij hebben gedaan

Wij hebben voor Promopak Verpakkingsgroep een WordPress website opgezet. De website bevat alle standaard pagina’s die een website hoort te hebben. Naast deze standaard pagina’s hebben wij productpagina’s opgezet waarop alle producten van Promopak Verpakkingsgroep te zien is. Met het WordPress CMS heeft Promopak zelf de inhoud gevuld.