Helaas is onze website en de inhoud ervan zeer gedateerd (2014). Een gloednieuwe website is in de maak en zal binnenkort online komen.

Wilt u een applicatie laten ontwikkelen die werkt op alle platformen? Wij vertalen uw idee naar een webapplicatie. Met een webapplicatie kunt u overal waar u internet heeft uw webapplicatie benaderen. Als u onderweg bent met uw smartphone, thuis op de bank met uw tablet of op kantoor op uw laptop. De grootste voordeel van een webapplicatie is dat er niet voor ieder apparaat een specifieke app hoeft worden te ontwikkeld. Denk hierbij aan een aparte iPhone, Android en PC app. Zo bespaart u veel geld.

Webapplicatie

Wij bouwen web- en mobiele applicaties op maat. Per klant kijken we naar de beste oplossing en gebruiken we de meest toepasselijke en laatste technieken. Met behulp van HTML5 kunnen wij één applicatie ontwikkelen dat draait op alle apparaten, ook al hebben ze een totaal andere besturingssysteem of schermresolutie. Onze applicaties werken op alle apparaten met een moderne browser.

Kosten van een webapplicatie?

Omdat elke webapplicatie een project op maat is kunnen wij geen algemene indicatie van de kosten geven. Daarom vragen wij u door middel van de contactformulier een offerte aan te vragen. Wij verzoeken u zo duidelijk mogelijk te zijn bij uw offerte aanvraag, zodat wij alle onderdelen kunnen meenemen in onze offerte