Helaas is onze website en de inhoud ervan zeer gedateerd (2014). Een gloednieuwe website is in de maak en zal binnenkort online komen.

U wilt een webshop beginnen maar weet niet waar u moet starten? Wellicht kunnen wij u helpen. Dit kunnen wij doen op twee manieren, namelijk een webshop van Shopotheek of een webshop op maat.

Shopotheek

Met een webshop van Shopotheek heeft u binnen één dag een webshop die gemakkelijk te beheren is en zeer goedkoop is. U heeft al een webshop voor slecht € 4,95 per maand.

Vandaag nog uw webshop beginnen?

Bekijk de website van Shopotheek en probeer de 30 dagen gratis proefperiode zonder verplichtingen.

Webshop op maat

Naast een webshop van Shopotheek kunnen wij ook een webshop op maat voor u maken. Deze webshop op maat ontwikkelen wij met Magento. Magento is een open source platform dat zich de afgelopen jaren heeft bewezen. Samen met u zullen we bespreken wie de doelgroep van de webshop is en hoe wij deze het beste kunnen bereiken. Met een webshop is zeer veel mogelijk, daarom is het belangrijk om te kijken welke functionaliteiten u nodig heeft in uw webshop.

Webshop op maat laten ontwikkelen?

Neemt u gerust contact met ons op en probeert u zo duidelijk mogelijk te beschrijven wat u verwacht van een webshop. Wij zullen hierna contact met u opnemen en een passend offerte uitbrengen